Effect of Soaking in water, thermal enzyme Inactivation, and irradiation on the textural factors of beef.

Faculty Agriculture Year: 1964
Type of Publication: ZU Hosted Pages:
Authors:
Journal: Food Technology 18: 149. Food Technology 18: 149. Volume:
Keywords : Effect , Soaking , water, thermal enzyme Inactivation,    
Abstract:
Effect of Soaking in water, thermal enzyme Inactivation, and irradiation on the textural factors of beef.
   
     
 
       

Author Related Publications

  • Ahmed Adel Ismaiel Mohamed Elbadawy, "The nature of hydrative changes and cationic shifts in the over-tenderization of beef muscle resulting from irradiation", . Ph.D. thesis. Oregon State University Library. Corvallis Oregon, USA., 1963 More
  • Ahmed Adel Ismaiel Mohamed Elbadawy, "Color and pigment stability of packaged refrigerated beef.", Color and pigment stability of packaged refrigerated beef. Food Technology 18: 159., 1964 More
  • Ahmed Adel Ismaiel Mohamed Elbadawy, "Effect of irradiation and pre-irradiation treatments on beef muscle proteins", . Journal of Food Science 29: 837, 1964 More
  • Ahmed Adel Ismaiel Mohamed Elbadawy, "Studies on the deterioration of sugarcane. 5-Varietal resistance to deterioration under Nag Hamadi conditions", Research Bulletin no. 13 of The Egyptian Sugar and Distillation Company., 1966 More
  • Ahmed Adel Ismaiel Mohamed Elbadawy, "Studies on maturity of sugar cane grown under nag Hamadi conditions", . Research Bulletin no. 15 of The Egyptian Sugar and Distillation Company., 1966 More

Department Related Publications

  • Wessam Osama Abdelraouf, "تكنولوجيا النانو في تحسين الأداء الوظيفي للأقمشة القطنية الوبرية وأقمشة الملابس الصوفية والمخلوطة", المؤتمر الدولى الخامس – العربى التاسع عشر للاقتصاد المنزلى "الاقتصاد المنزلى فى خدمة وتنمية المجتمع والبيئة" كلية الاقتصاد المنزلى – جامعة المنوفية, 2017 More
  • Wessam Osama Abdelraouf, "إمكانية معالجة الأقمشة القطنية والمخلوطة ببعض المستخلصات الطبيعية الأمنة بيئياً", مجلة بحوث التربية النوعية، كلية التربية النوعية ، جامعة الزقازيق, 2017 More
  • Wessam Osama Abdelraouf, "تأثير المواد المضادة لحلم التراب المنزلى على بعض الخواص الأدائية لبعض المفروشات الأرضية", مجلة التصميم الدولية، كلية الفنون التطبيقية، ، جامعة حلوان, 2018 More
  • Galal Abdallah Galal Abedullah, "تأثير أوراق المورينجا (Moringa oleifera Lam.) علي بعض الخواص الفيزيائية و الكيماوية و الحسية لكعك دقيق القمح.", كلية الزراعة - جامعة الزقازيق, 2014 More
  • Galal Abdallah Galal Abedullah, "تأثير مسحوق الشيتوزان علي جودة عصير البرتقال و مخلوط عصير البرتقال و الجزر.", المركز القومي للبحوث, 2015 More
Tweet