التأثير المثبط لزيت Nigella Sativa المستخلص بالضغط على البارد على الميكروبات المرضية وتحسين جودة الجبن الدمياطى.

Faculty Agriculture Year: 2013
Type of Publication: ZU Hosted Pages: 470-480
Authors:
Journal: Journal of Food Safety Journal of Food Safety Volume: 33
Keywords : التأثير المثبط لزيت Nigella Sativa المستخلص    
Abstract:
The impact of adding cold-pressed black cumin seed oil (BCSO) at levels of 0.1 and 0.2% w/w to Domiati cheese supplemented with probiotic cultures on the growth inhibition of foodborne pathogens (Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Lis
   
     
 
       

Author Related Publications

  • Khaled Meghawry Alzahar Abdelsayed, "الجبن الطري المضاف الية زيت حبة البركة: التأثير المثبط على مسببات الأمراض التي تنقلها الأغذية وجودة الجبن أثناء التخزين.", Saudi Journal of Biological Sciences, 2013 More
  • Khaled Meghawry Alzahar Abdelsayed, "تأثير اليوجهورت المدعم بالبكتيريا الحيوبة على بعض خصائص التمثيل الغذائى في الفئران المصابة بارتفاع مستوى الكوليسترول.", Wulfian, 2014 More
  • Khaled Meghawry Alzahar Abdelsayed, "مستويات الأمينات الحيوية فى الجبن وتأثيرها على الخواص البيوكيميائية والهستولوجىة فى فئران التجارب.", J. Korean Soc. Appl. Biol. Chem, 2014 More
  • Khaled Meghawry Alzahar Abdelsayed, "دراسات إكلينيكية على تأثير بعض البكتيريا الحيوبة على تعديل بعض خصائص التمثيل الغذائى في الفئران المصابة بارتفاع مستوى الكوليسترول.", Egyptian Journal of Dairy Science., 2015 More
  • Khaled Meghawry Alzahar Abdelsayed, "الثبات التأكسدى للسمن وتأثره بمضادات الأكسدة الطبيعية المستخلصة من مخلفات التصنيع الغذائى.", Annals of Agriculture Science, 2014 More

Department Related Publications

  • Elsayed Mohamed Abdel Wahed Khalil, "Quality of white soft cheese made with different vegetable oils as milk fat substitute جودة الجبن الأبيض الطري المصنع باستخدام الزيوت النباتية المختلفة كبديل لدهن اللبن", Zagazig J. Agric. Res.,, 2013 More
  • Amal Ahmed Mohamed Mahmoud Adawy, "POSSIBILITY OF BENEFITS OF EMPTY MOTIFS FOR IMPROVING THE PERFORMANCE OF CURTAINS TEXTILE", الجمعية المصرية للاقتصاد المنزلى, 2013 More
  • Sabah Mohamed Monir, "Characterization of pure cheese snacks and expanded granule powders textured by the instant controlled pressure drop (DIC) process", فرنسا, 2011 More
  • Gehan Abdallah Mohamed Elshorbagy, "الاستفادة من مستخلصات قشر البطاطس كمضادات أكسدة طبيعية في ثبات زيت دوار الشمس", مجلة الإسكندرية لعلوم وتكنولوجيا الأغذية, 2013 More
  • Abdelrahman Mohamed Ahmed Soliman, "Physicochemical, sensorial, antioxidant and volatile of juice from prickly pear with guava or mandarin.", e - ISSN 2320 – 7876 www .ijfans .com, 2014 More
Tweet